Într-o înregistrare video publicată pe site-ul Fundaţiei Archewell pe 2 august, ducele şi ducesa de Sussex apar zâmbitori în timp ce discută cu câştigătorii bursei Responsible Technology Youth Power Fund Cohort”, ai cărei membri fondatori sunt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În timpul acestei secvenţe, cuplul regal i-a sunat pe fiecare dintre cei 26 de inovatori şi activişti din cadrul fondului şi i-a anunţat că vor primi câte un grant de 2 milioane de dolari din partea Fundaţiei Archewell pentru a le răsplăti angajamentul „pentru o cultură digitală mai responsabilă şi mai etică”.

Datorită acestei burse, cei 26 de câştigători vor lucra la o serie de proiecte axate pe utilizarea responsabilă a inteligenţei artificiale, pe îmbunătăţirea accesului la educaţie, pe utilizarea platformelor pentru a aborda provocările sociale şi de mediu, precum şi pe promovarea siguranţei şi bunăstării online, după cum se explică pe site-ul web al Responsible Technology Youth Power Fund.

Harry şi Meghan, care şi-au părăsit rolul principal în monarhia britanică în 2020 şi s-au mutat în SUA, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, Lilibeth şi Archie, urmează să îşi facă o apariţie publică în curând la Jocurile Invictus, programate în perioada 9-16 septembrie, la Düsseldorf, în Germania.

Potrivit cotidianului regional german Rheinische Post, Meghan Markle ar trebui, de asemenea, să „prezinte o parte din ceremonia de închidere”, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.