Televiziunea Happy Channel va lansa o nouă grilă de programe, pe 2 ianuarie, care va cuprinde seriale americane, precum ”Gossip Girl”, britanice, ca ”Downtown Abbey”, ajuns la al treilea sezon la postul TV, şi turceşti, între care “O poveste de iubire/ Love Story” şi ”Sezonul cireşelor/ Cherry Season”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Happy Channel va difuza episoade din primul sezon al serialului “Elif”, din 2 ianuarie, de luni până vineri, în intervalul 18.00 - 20.00, urmat, de la ora 20.00, de serialul “O poveste de iubire/ Love Story”, informează televiziunea.

Tot din a doua zi a anului 2017, de la ora 22.00, televiziunea va începe difuzarea celor şase sezoane ale serialului “Gossip Girl”. 

Din 8 ianuarie, Happy Channel va continua difuzarea serialelor britanice “Downtown Abbey”, care revine în grila televiziunii cu cel de-a treilea sezon, şi cel de-al doilea sezon al serialului “Mr. Selfridge”.

”Pe 16 ianuarie, «Happy Day» şi «Happy Night» se întorc pe micile ecrane cu noutăţi COOLturale şi rubrici noi”, au transmis reprezentanţii televiziunii.

Din prima lună a anului, Anca Ţurcaşiu va prezenta la ”Tribute” la “Happy Day” - o serie de reportaje cu personalităţi româneşti din diferite domenii.

Tot din ianuarie, Criss şi Stephan Pelger vor prezenta ultimele noutăţi în materie de modă la “Style pe fază” la “Happy Night”.

În prima parte a anului 2017, televiziunea va difuza serialul sud-american “De trei ori Ana/ Tres veces Ana”, precum şi serialul turcesc “Sezonul cireşelor/ Cherry Season”.

Postul de televiziune Happy Channel face parte din Antena Group şi a debutat pe 8 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.