Happy Channel difuzează 17 filme dedicate Crăciunului, în perioada 19 - 25 decembrie, între acestea numărându-se comedii romantice şi pelicule dedicate copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câte două filme vor fi difuzate, de luni până vineri, de la ora 20.00, respectiv 22.00, informează postul de televiziune. Seria filmelor pentru întreaga familie, începe luni, de la ora 20.00, cu “Crăciun în Palm Springs/ Christmas in Palm Springs”.

În seara de Ajun şi în prima zi de Crăciun, telespectatorii vor putea viziona trei, respectiv patru filme. Pe 24 decembrie, difuzarea lor va începe de la ora 18.00, iar pe 25 decembrie, de la ora 09.00.

În seara de Crăciun, de la de la 20.00, vor fi difuzate filmele “Un cadou de Crăciun/ Christmas Tail”, iar de la ora 22.00, filmul “Căsătoriţi de Crăciun/ Christmas Wedding Date”.

Postul de televiziune Happy Channel face parte din Antena Group şi a debutat pe 8 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.