Spectacolul „Hamlet în sos picant”, montare a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău, va fi prezentat în reprezentaţie unică la Bucureşti pe 16 ianuarie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentaţia face parte din turneul „Teatru Românesc la Bucureşti, Iaşi şi Chişinău".

„Hamlet în sos picant” după Aldo Nicolaj, este regizat de Alexandru Cozub. Scenografia e semnată de Iurie Matei şi costumele, de Tatiana Popescu.

Din distribuţie fac parte Petru Hadârcă, Angela Ciobanu, Diana Decuseară, Dan Melnic, Ghenadie Gâlcă, Margareta Pântea, Iurie Focşa, Mihai Zubcu, Alexandru Pleşca/ Igor Babiac.

Spectacolul a avut premiera pe 30 noiembrie 2020 şi la a 20-a ediţie a galei Premiilor UNITEM a obţinut premii la categoriile „cel mai bun rol masculin” - Petru Hadârcă, şi „cele mai bune costume” - Tatiana Popescu.

Acţiunea se petrece în Castelul Elsinore, dar nu în sala tronului, ci în bucătăria regală unde masterchef-ul Froggy drege, din polonic, cuţite şi pahare, tragedia prinţului danez bântuit de himere. Pentru mai mult efect, din gelozie şi amor rănit, îmbracă armura bătrânului Hamlet. Bucătăria ajunge câmp de bătălie.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârste sub 16 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.