Executivul a aprobat, vineri, un memorandum cu tema - aprobarea ocupării unor posturi vacante la nivelul Bibliotecii Naţionale a României, instituţie din subordinea Ministerului Culturii, prin concurs sau examen, potrivit legii şi cu respectarea prevederilor art.1 alin. (4) din ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 80/2022 cu privire la reglementarea unor măsuri în domeniul ocupării posturilor în sectorul bugetar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin acest memorandum, Executivul a aprobat scoaterea la concurs a unui număr de 15 posturi pentru Biblioteca Naţională a României, instituţie din subordinea Ministerului Culturii, arată comunicatul de presă al Guvernului.

Posturile sunt necesare pentru promovarea patrimoniului de carte românească în Europa şi în lume.

Biblioteca Naţională este unica instituţie care asigură păstrarea memoriei documentare a României şi reprezintă principala sursă documentară pentru cunoaşterea culturii naţionale, mai indică sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.