Andrew Cuomo, guvernatorul statului New York, va fi recompensat cu International Emmy Founders Award, pentru comunicarea eficientă şi îndrumarea în timpul pandemiei de Covid-19, a anunţat vineri International Academy of Television Arts and Sciences.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiul este acordat în semn de recunoaştere a modului în care Cuomo a folosit televiziunea pentru a oferi informaţii şi pentru a calma telespectatorii.

„Cele 111 informări zilnice ale guvernatorului au funcţionat atât de bine pentru că el a creat practic show-uri de televiziune, cu personaje, intrigă, poveşti de succes şi nereuşită”, a spus Bruce L. Paisner, preşedinte şi CEO al International Academy. „Oameni din întreaga lume au urmărit să vadă ce se întâmplă, iar New York a devenit un simbol al determinării de a riposta”.

Prima raportare făcută de Cuomo a avut loc pe 2 martie, la începutul pandemiei, ca parte a unei transmisiuni la care au participat alţi oficiali din New York. Apariţiile guvernatorului au continuat, cu regularitate, până în luna iunie. Ultima informare a fost făcută pe 19 iunie, fiind transmisă de CNN, MSNBC, Fox News şi alte posturi locale şi naţionale, astfel că mesajul lui a ajuns la aproximativ 59 de milioane de oameni.

Cuomo este guvernator al statului New York din 2010. El a fost reales în 2014 şi 2018, iar înainte de asta a fost procuror general al statului. El a fost şi oficial în administraţia Clinton.

Între cei care au primit Founders Award se numără Oprah Winfrey, Steven Spielberg, J.J. Abrams şi Norman Lear.

Cea de-a 48-a gală a International Emmy Awards, care recompensează cele mai bune producţii de televiziune din lume, va avea loc, online, pe 23 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.