Grupul Gândul anunţă că s-a situat pe locul 1 în topul companiilor de presă online din România, după ce, în a doua zi de Paşte, a înregistrat aproape 1,8 milioane de cititori unici pe site-urile sale şi 7,5 milioane de afişări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trustul de presă Gândul din care fac parte site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, s-a situate pe locul 1 în topul celor mai citite grupuri editoriale din România, după performanţa obţinută în a doua zi de Paşte atunci când a înregistrat aproape 1,8 milioane de cititori unici pe site-urile sale şi 7,5 milioane de afişări”, anunţă Grupul Gândul într-un comunicat.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, trustul Gândul ”reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă”, anunţă reprezentanţii trustului de presă.

”Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Trustului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro , www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro”, precizează Grupul Gândul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.