Kanal D anunţă pentru această toamnă o grilă de programe cu show-uri spectaculoase care vor fi găzduite în platouri noi, "Ştirile Kanal D" vor fi transmise dintr-un studio dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, iar serialul turcesc "În bătaia inimii" va avea premiera pe 4 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investitii majore au fost făcute în tehnologie, în platouri noi şi decoruri impresionante, precum cel al Ştirilor, al emisiunii "Teo Show” sau al formatului "Super Potriveala”.

Ştirile Kanal D vor fi transmise începând din 21 august dintr-un platou nou, dotat cu tehnologie de ultimă generaţie şi un pachet grafic complex şi dinamic, într-un spaţiu de aproape 200 de metri pătraţi. Noutăţi referitoare la Ştirile Kanal D vor fi dezvăluie telespectatorilor chiar în timpul difuzării principalului grupaj informativ al zilei.

Din 28 august, telespectatorii se vor reîntâlni cu vedetele lor preferate. Teo şi Bursucu vor fi zilnic, de luni până vineri, de la ora 15.00, în "Teo Show”;  Andreea Mantea şi Victor Slav revin cu poveşti la "WOWBiz”, de luni până joi, de la ora 23.00, iar Ilinca Vandici va da startul competiţiei "Bravo, ai stil!” din 28 august, de la ora 16.30. Competiţia stilului va putea fi vizionată în timpul săptămânii, de luni până vineri, de la ora 16.30, urmând ca în weekenduri, în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, să fie difuzate Galele "Bravo, ai stil!”.

"Te vreau lângă mine”, prezentat de Gabriela Cristea, va fi de luni până vineri, de la ora 13.00, şi sâmbăta, de la ora 16.00.

Show-ul "Super Potriveala” va debuta pe 2 septembrie şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00.

Serile de duminică vor aparţine emisiunii de reportaje "Asta-i Romania!”, care îşi continuă poveştile inedite, iar din 27 august, în fiecare duminică, de la ora 22.00, Ernest îi va urmări, la fel de intransigent, pe infideli, în noul sezon "Ochii din umbră”.

Din 4 septembrie, de la ora 20.00, de luni până vineri, Kanal D le aduce fanilor serialelor turceşti o nouă producţie - "În bătaia inimii”, având-o în distribuţie pe una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe din Turcia, Deniz Kakir. Pe 1 septembrie va putea fi vizionat ultimul episod al serialului "Bahar - viaţa furată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.