„Glass Onion: A Knives Out Mystery”, continuarea filmului „Knives Out”, cu Daniel Craig în rolul principal, poate fi văzut pe Netflix din 23 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este regizat şi scris de Rian Johnson. 

Detectivul Benoit Blanc pleacă în Grecia pentru a dezlega un mister care implică o nouă serie de suspecţi plini de culoare.

Producători: Ram Bergman, Rian Johnson. În distribuţie sunt: Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline with Kate Hudson şi Dave Bautista. 

Potrivit lui Johnson, titlul filmului în limba engleză, un omagiu adus cântecului „Glass Onion" din 1968 al formaţiei Beatles, se datorează în parte înclinaţiei lui Blanc către exprimările bombastice.

„Caut tot timpul elemente amuzante, de care Blanc să se poată agăţa şi pe care să le poată transforma în metafore chinuite şi folosite în exces", spune el. „Toate acestea sunt perfect vizibile încă de la bun început. Aşadar, m-am gândit la ceva limpede, transparent, şi aşa am ajuns la «glass» (sticlă). Şi voi fi foarte sincer. Pur şi simplu am luat telefonul şi am căutat printre melodii după cuvântul «glass». Mi-am imaginat că trebuie să existe piese care să conţină cuvântul acesta. Şi mă gândeam aşa: «Să fie o fortăreaţă de sticlă? Un castel de sticlă? Sau un om din sticlă?» Primul rezultat al căutării a fost «Glass Onion», pentru că sunt un mare fan al trupei Beatles”, spune regizorul. 

Înainte de premieră, „Glass Onion: A Knives Out Mystery” va avea o avanpremieră la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto, în septembrie. Potrivit Variety, lungmetrajul ar putea beneficia de o difuzare în unele săli de cinema. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.