Directorul de programe de la HBO, Casey Bloys, le-a răspuns fanilor serialului "Urzeala tronurilor/ Games of Thrones", care doreau refilmarea sezonului 8, că nu a luat în considerare să accepte petiţia prin care doreau acest lucru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furioşi după difuzarea ultimului sezon al "Game of Thrones", fanii au lansat în luna mai o petiţie prin care solicitau postului HBO şi realizatorilor David Benioff şi D.B. Weiss să refacă sfârşitul serialului. 

Petiţia, lansată online, a fost semnată de peste 1,6 milioane de persoane.

Întrebat despre acest subiect, directorul de programe Casey Bloys a declarat că HBO nu a avut niciodată intenţia de a lua în serios această cerere a fanilor. 

"Există foarte, foarte puţine inconveniente când produci un serial extrem de popular. Unul este atunci când încerci să pui capăt seriei şi mulţi oameni cred că ştiu mai bine decât tine cum trebuie să se termine", a explicat Casey Bloys în timpul unei întâlniri cu presa. 

El a adăugat: "Petiţia a arătat că fanii au fost entuziaşti şi pasionaţi în privinţa serialului, dar nu a fost ceva ce am luat în serios". Potrivit lui Bloys, HBO nu a luat legătura prea mult cu David Benioff şi D.B. Weiss, creatorii seriei. 

Ultimul episod al "Game of Thrones", difuzat de HBO pe 19 mai, a atras 19,3 milioane de telespectatori americani, stabilind un record pentru reţeaua de televiziune.

Finalul serialului a stârnit reacţii diverse între fanii show-ului, la fel ca întreg sezonul opt. 

Sezonul final "Game of Thrones" a avut 32 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, un record. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.