Cele mai multe premii oferite la Gala TVmania desfăşurată marţi seară au revenit Pro Tv, urmat de Antena 1. Premiul special al Galei a fost acordat Prima Tv. Kanal D a primit două premii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pro Tv a câştigat premiile pentru Cea mai bună emisiune de ştiri - Ştirile Pro TV, Cel mai bun serial românesc - Las Fierbinţi, Cel mai bun reality-show cu oameni obişnuiţi - Visuri la cheie, Cel mai bun reality-show cu celebrităţi - Survivor România, Cel mai bun talent-show - Românii au talent.

Postului de televiziune Antena 1 i-au revenit premiile pentru: Cel mai bun show culinar - Chefi la cuţite, Cea mai bună emisiune de divertisment de zi - SuperNeatza cu Răzvan şi Dani (Antena 1), Cea mai bună emisiune de divertisment -  Te cunosc de undeva!

Kanal D a premit două premii pentru Cea mai bună emisiune-concurs - Tu urmezi! (Kanal D) şi Cea mai bună emisiune de interviuri-portret - 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Redacţia TVmania a acordat anul acesta şi un premiu special: postului Prima TV, a cărui relansare, inclusiv în format HD, a fost un succes, conform organizatorilor.

Ediţia din acest an a Premiilor TVmania, a 21-a, a presupus trei săptămâni de votare, în care cititorii au putut să-şi aleagă favoriţii la cele 10 categorii din concurs.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.