Ediţia cu numărul 26 a Galei Tânărului Actor HOP - program al UNITER aflat sub direcţia artistică a regizorilor Alexandru Dabija şi Leta Popescu - se va desfăşura, pentru al treilea an consecutiv, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, în perioada 30 august-2 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pot fi achiziţionate pentru cele trei zile de concurs de la sediul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia şi online de pe www.teatrulalba.ro.

25 de actori vor demonstra că prezenţa scenică şi calităţile actoriceşti, potenţate de tehnologie, sunt atuurile certe pentru obţinerea trofeelor HOP.

Până la competiţia de la Alba Iulia, UNITER a lansat campania online Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP! Zilnic, în perioada 9-26 august, cei 13 artişti selectaţi în secţiunea Individual şi cele 5 grupuri se prezintă prin scurte materiale video realizate de ei înşişi.

În zilele de 30 şi 31 august, de la ora 18.00, şi în 1 septembrie, de la ora 17.00, publicul este invitat să urmărească live concursul din sala de spectacol a Casei de Cultură a Studenţilor sau prin transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/, contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor), contul de YouTube al UNITER (UNITER România).

Pe 2 septembrie, de la ora 00.00 până la 17.00, publicul poate să-şi voteze actorii preferaţi pe www.galahop.uniter.ro !

Premiul Publicului va fi anunţat în cadrul festivităţii de decernare a premiilor de sâmbătă, 2 septembrie, ora 19.30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.