Gala Salbek Opera Festival va avea loc duminică, 27 august, de la ora 20:00, în Piaţa Primăriei din Arad, cu Orchestra Filarmonicii din Arad, dirijată de David Crescenzi, soliştii Ruxandra Donose, Ramón Vargas, Leontina Văduva şi o parte dintre cursanţii Salbek Opera Masterclass 2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În program, lucrări de G. Bizet, F. Cilea, J. Offenbach, Saint Saens, G. Puccini, G. Verdi, Ch. Gounod, R. Leoncavallo, F. Obradors, A. Lara, C. Velázquez , G. Grigoriu.

”După câteva zile de lucru intensiv, cursanţii de la Salbek Opera Masterclass vor avea şansa să participe alături de mine şi de dragii mei colegi, tenorul Ramón Vargas şi soprana Leontina Văduva, la această gală pe care o oferim tuturor celor care vor dori să ne vadă şi să ne asculte. Va fi o plăcere, sunt convinsă, pentru noi toţi, de a sta alături de tinerii artişti care bat la porţile măiestriei, pentru a face împreună muzică, pentru a schimba experienţe, pentru a învăţa, în ultimă instanţă, unii de la alţii şi, mai ales, pentru a celebra opera”, spune mezzosoprana Ruxandra Donose.

Concertul de duminică, 27 august, din Piaţa Primăriei din Arad marchează  închiderea Zilelor Aradului şi a Salbek Opera Masterclass.

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita spaţiului disponibil.

Aflat la prima ediţie, International Salbek Opera Masterclass este un masterclass cu participare internaţională unde peste 20 de cursanţi vor avea oportunitatea de a studia tehnici de canto şi interpretare împreună cu trei muzicieni de talie internaţională, mezzosoprana Ruxandra Donose (Austria/România), tenorul Ramón Vargas (Mexic/Austria) şi soprana Leontina Văduva (Elveţia/România).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.