Gala de decernare a premiilor Primetime Emmy din acest an va avea loc pe 20 septembrie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii ABC şi The Television Academy, instituţia care decernează aceste distincţii, considerate cele mai prestigioase trofee din industria de televiziune americană, informează site-ul revistei Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazda şi producătorii ceremoniei vor fi anunţaţi la o dată ulterioară. 

Ceremonia Creative Arts Emmy Awards va avea loc din nou de-a lungul a două seri consecutive, pe 12 septembrie, respectiv pe 13 septembrie, la Microsoft Theater.

Ultima ediţie a galei premiilor Emmy a fost difuzată de ABC, în 2016. Atunci, gazdă a fost Jimmy Kimmel şi a avut o audienţă de 11,3 milioane de telespectatori. 

Cea mai recentă ediţie, a 71-a, fără gazdă, a fost o producţie Fox. Audienţa a fost de 6,9 milioane de telespectatori. 

Câştigătorii celei mai recente ceremonii Emmy Awards includ: "Game of Thrones" (HBO), care a primit 12 trofee, "Fleabag" (Amazon Prime Video), cu şase statuete în total. "Chernobyl" (HBO) a primit 10 trofee. 

Nominalizările vor fi anunţate la 14 iulie 2020. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.