Radu Afrim a primit, luni seară, trofeul pentru cea mai bună regie, pentru spectacolul ”Tihna”, la cea de-a 24-a ediţie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din România, care se desfăşoară la Teatrul ”Regina Maria” din Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru ”cea mai bună regie” au fost nominalizaţi Radu Afrim, cu spectacolul ”Tihna”, montat la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Cristi Juncu, pentru spectacolul ”Vestul singuratic”, jucat de echipa Teatrului ”Nottara” din Bucureşti, şi Bobi Pricop, pentru spectacolul ”Pisica verde”, jucat la Teatrul ”Luceafărul” din Iaşi.

Trofeul a fost înmânat de actriţa Adina Leonte.

La Gala Premiilor UNITER 2015, Victor Ioan Frunză a fost premiat pentru ”cea mai bună regie”, pentru spectacolul ”Mobilă şi durere”.

Gala Premiilor UNITER este prezentată de actorul şi regizorul Ion Caramitru, preşedintele Senatului uniunii, şi este transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.