Colegii artiştilor nominalizaţi la Gala Premiilor UNITER, care va avea loc pe 12 iunie la Timişoara, sunt alături de ei şi îi susţin în competiţia pentru cele 11 trofee. Campania de promovare a artiştilor nominalizaţi a fost lansată de 1 iunie. Zilnic, mesaje video de susţinere pline de energie din partea colegilor de breaslă vor rula pe site-ul uniter.ro, pe conturile oficiale UNITER de Facebook, Instagram şi YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 7-10 iunie, vor fi prezentate la Timişoara producţiile nominalizate la categoria cel mai bun spectacol al anului 2022, precum şi la alte categorii de premii: „Oedip Rege” regia Declan Donnellan, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” Craiova, „Antonin Artaud. Familia Cenci”, regia Silviu Purcărete, Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” Iaşi; „Seaside Stories” regia, scenariul, universul sonor Radu Afrim, Teatrul de Stat Constanţa.

Gala Premiilor UNITER 2023 – Proiect finanţat prin Programul cultural naţional  Timişoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 – va fi transmisă în direct din Sala Mare a Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Timişoara, începând cu ora 20.00, pe www.uniter.ro şi pe TVR Cultural.

Gala de acordare a premiilor pentru cele mai bune creaţii din teatrul românesc va fi un spectacol cu parfumul anilor ´20, în regia lui Răzvan Mazilu şi scenografia lui Dragoş Buhagiar.

Sosirea artiştilor pe covorul roşu va fi transmisă live pe conturile de YouTube şi Facebook ale UNITER şi pe site-ul uniter.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.