”Clasa noastră”, în regia lui László Bocsárdi, a fost desemnat, luni seară, ”cel mai bun spectacol”, la cea de-a 24-a ediţie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din România, care se desfăşoară la Teatrul ”Regina Maria” din Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria ”cel mai bun spectacol” au fost nominalizate ”Tihna”, montat de Radu Afrim la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, ”Clasa noastră”, de Tadeusz Słobodzianek, în regia lui László Bocsárdi, jucat la Teatrul Naţional ”Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, şi ”The Sunset Limited”, de Cormac McCarthy, regizat de Andrei şi Andreea Grosu, la Teatrul UNTEATRU din Bucureşti.

Premiul a fost înmânat de actriţa Jacqueline Bisset, invitata specială a evenimentului, care a mai fost prezentă la Gala UNITER din urmă cu patru ani. 

”Totul a fost minunat. O atmosferă caldă. Felicitări tuturor”, a spus Jacqueline Bisset.

La Gala Premiilor UNITER 2015, spectacolul ”De vânzare/ For Sale”, de Gianina Cărbunariu, Teatrul Odeon Bucureşti.

Gala Premiilor UNITER este prezentată de actorul şi regizorul Ion Caramitru, preşedintele Senatului uniunii, şi este transmisă în direct pe TVR 1 şi Radio România Cultural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.