Cedric the Entertainer, cunoscut din serialul de comedie „The Neighborhood”, va găzdui pentru CBS gala premiilor Primetime Emmy, care va avea loc pe 19 septembrie cu prezenţă fizică limitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru al doilea an consecutiv, companiile Hudlin Entertainment şi Done+Dusted vor produce împreună evenimentul.

Television Academy şi CBS au comunicat luni cine va fi gazda show-ului, cu o zi înainte să fie anunţate nominalizările.

Ceremonia va reveni la Microsoft Theatre din centrul Los Angeles, cu prezenţa unui număr limitat de spectatori - nominalizaţii şi invitaţii lor.

„The Neighborhood” va ajunge, toamna aceasta, la CBS, la al patrulea sezon. Cedric the Entertainer a mai găzduit recent „The Greatest #AtHome Videos”, care a fost iniţial un set de programe speciale, în primele zile ale pandemiei, apoi a devenit serial.

Actorul a mai jucat în „Power”, „The Last O.G.”, „The Soul Man”, „The Proud Family”, „Barbershop”, „Johnson Family Vacation”, „Intolerable Cruelty” şi „Be Cool”. El şi-a împrumutat vocea personajului Maurice din „Madagascar” şi continuările lungmetrajului animat.

Cea de-a 73-a gală a premiilor Primetime Emmy va fi transmisă în direct de CBS pe 19 septembrie, dar şi pe Paramount Plus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.