Ioana Flora a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea din filmul ”Acasă la tata”, luni seară, la cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor Gopo, care se desfăşoară la Teatrul Naţional Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal” au fost nominalizate Ioana Flora, pentru rolul Paula din filmul ”Acasă la Tata”, de Andrei Cohn, Ana Maria Guran, pentru rolul Larisa din ”Lumea e a mea”, de Nicolae Constantin Tănase, Rodica Lazăr, pentru rolul Mariana din filmul ”Carmen”, de Doru Niţescu, Hilda Peter, pentru rolul Cristina din ”Box”, de Florin Şerban, şi Elena Popa, pentru rolul Cristina din ”Autoportretul unei fete cuminţi”, de Ana Lungu.

Trofeul a fost înmânat de actorul Teodor Corban.

În 2015, acest trofeu a fost câştigat de Ofelia Popii, pentru rolul din ”Q.E.D.”, de Andrei Gruzsniczki.

Gala Premiilor Gopo este prezentată de actorul Alexandru Bogdan şi este transmisă în direct pe TVR 2, TVR HD şi Radio România Cultural.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.