Gala de decernare a trofeelor Primetime Emmy, prezentată duminică seară de Jimmy Kimmel de la Staples Center din Los Angeles, a fost urmărită la postul ABC de 6,1 milioane de telespectatori, un record negativ pentru show, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul acesta, pentru prima dată, nominalizaţii şi câştigătorii a fost prezentaţi din casele lor. 

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, programul a avut un rating de 1,2, potrivit datelor Nielsen.

Acesta este al doilea an consecutiv când gala a înregistrat cea mai mică audienţă, după ce în 2019 a fost urmărită de 7 milioane de telespectatori la postul Fox şi a avut un rating de 1,7 pe segmentul publicului comercial.

Jimmy Kimmel a spus despre „performanţa” înregistrată de cea de-a 72-a gală Emmy: „Ei bine, am găzduit premiile Emmy virtuale aseară. Ei sunt că au fost cele mai urmărite premii Emmy din toate timpurile. A, cel mai puţin urmărite? În regulă”, a glumit el în emisiunea de luni seară. „Ei bine, am stabilit un record. Să o lăsăm aşa”.

Gala de anul acesta a fost, în viziunea prezentatorului şi vedetei de televiziune, foarte distractivă.

Kimmel, care a mai prezentat gale Emmy şi Oscar, a spus că cea mai ciudată parte a ceremoniei pe jumătate live, pe jumătate virtuale din 2020 a fost că „când se încheie, de obicei au loc petreceri şi fiecare vine cu trofeul lui, toată lumea este fericită, toată lumea sărbătoreşte. Anul acesta, show-ul s-a încheiat şi a fost ceva de genul «Cred că mă urc în maşină şi mă duc acasă». A fost nimic”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.