În timp ce primele trei episoade ale serialului documentar despre Harry şi Meghan sunt disponibile încă din această dimineaţă pe Netflix, cuplul ţine prima pagină a ziarelor în Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deloc surprinzător, tabloidele britanice au primit destul de prost primele imagini ale documentarului. Daily Express vorbeşte astfel de „trădare”, în timp ce Daily Star menţionează „Frauda „normală” Netflix”.

 

Pe prima pagină, The Sun titrează „Wills nu va urmări serialul lui Harry şi Meghan”, referire la Prinţul William şi soţia sa Kate care asiguraseră că nu vor viziona documentarul Netflix. 

Critici la adresa presei, acuzaţii de rasism, denunţarea suferinţei generate de „firmă” (referire la familia regală): la trei luni după moartea reginei Elizabeth II, seria cu buget mare redeschide rănile discordiei dintre Sussex şi restul familiei regale, pe care Harry şi Meghan au părăsit-o în 2020, în special din cauza presiunii mediatice din partea tabloidelor britanice, pe care cuplul o descrie drept hărţuire.

Pe lângă mass-media, familia regală britanică urmăreşte cu teamă şi lansarea la nivel mondial a acestei serii de documentare. Potrivit informaţiilor din ziarul The Mirror, la Buckingham a fost activată chiar o unitate de criză pentru a reacţiona rapid la orice nouă acuzaţie care ar dăuna coroanei.

Ultimele trei episoade ale serialului vor fi lansate pe 15 decembrie pe Netflix.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.