Fox News Media, parte a Fox Corporation, se aşteaptă să reducă 3% din personal cu scopul de a eficientiza operaţiunile după o perioadă de extindere, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Întrucât Fox News Media a devenit o organizaţie care s-a dezvoltat pe internet, vom reface mai multe funcţii şi vom restructura divizii cu scopul ca proiectele noastre să aibă succes în continuare", a transmis miercuri compania.

Persoanele afectate vor fi din toate departamentele, excepţie făcând prezentatorii în direct, reporterii şi editorii. 

Multe companii media au fost afectate economic din cauza pandemiei, dar Fox News a luat această decizie cu scopul de a acţiona cât mai eficient în cadrul companiei, condusă de Suzanne Scott. 

Stiliştii de la Fox News vor fi cei mai afectaţi, întrucât invitaţii în emisiuni nu vor mai fi machiaţi şi coafaţi. Toţi angajaţii afectaţi de restructurări vor primi compensaţii. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.