Fostul preşedinte american Barack Obama va fi invitatul ediţiei de joi a emisiunii „Jimmy Kimmel Live!”, unde va discuta despre cartea sa de memorii pe care o va lansa curând, „A Promised Land”, prima dintre cele două despre preşedinţia lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recent, Obama a acordat interviuri la „60 Minutes”, realizatorilor Oprah Winfrey şi Gayle King de la CBS News pentru a-şi promova cartea. 

După ce a devenit primul preşedinte în funcţie care a apărut la un show de televiziune, în 2009, când a acordat un interviu în cadrul „The Tonight Show With Jay Leno”, Barack Obama este un obişnuit al acestor formate.

El a mai fost invitat la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, „The Colbert Report”, „The Late Show With David Letterman”, „The Daily Show” şi „Late Night With Conan O’Brien”.

Într-un articol publicat recent în The Atlantic, fostul preşedinte a spus că a scris cartea pentru a-i inspira pe tineri să continue să creadă în democraţie.

Luni, Obama a dezvăluit şi un playlist pentru a marca lansarea cărţii, care cuprinde piese importante pentru administraţia sa.

Între ele: „The Thrill Is Gone” - B.B. King, „Halo” - Beyoncé, „Luck Be a Lady” - Frank Sinatra, „Cherish the Day” - Sade, „Signed, Sealed, Delivered I’m Yours” - Stevie Wonder, „Michelle” - The Beatles şi  „The Times They Are a-Changin'” - Bob Dylan.

La emisiunea de joi seară, Zac Brown Band va fi invitatul muzical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.