Fostul premier Viorica Dăncilă va fi prezentă luni, de la ora 20.00, la „Subiectul zilei” de la Etno TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este prima apariţie publică a Vioricăi Dăncilă după ce a decis să se întoarcă în politică.

Dăncilă este decisă să spună tot despre relaţia tumultoasă cu Liviu Dragnea şi va răspunde tuturor acuzaţiilor care i s-au adus.

Fostul premier va răspunde la întrebări precum: Care este motivul pentru această reîntoarcere surprinzătoare? De ce a renunţat fostul premier la funcţia de la Banca Naţională? Va reuşi să schimbe ceva în politica din România?

Fostul preşedinte al PSD şi-a anunţat marţi plecarea din formaţiunea politică, după 26 de ani.

„Cred că mulţi dintre d-vs v-aţi întrebat dacă mai există o şansă ca România să ne aparţină. Mi-am pus şi eu, de nenumărate ori, această întrebare, şi da, cred cu convingere că acest lucru se poate realiza. Cum? Doar dacă fiecare dintre noi luăm decizii radicale. Eu am luat acum această decizie. După 26 de ani de carieră politică în PSD, m-am hotărât să o iau de la capăt. De astăzi sunt membru al unei formaţiuni politice noi. Partidul Naţiune Oameni Împreuna”(NOI). Un partid tânăr, cu oameni tineri, dar valoroşi, oameni care au decis să nu mai stea deoparte”, a scris, marţi, pe Facebook, Viorica Dăncilă.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.