Actorul Florin Piersic Jr. a fost demascat, vineri seară, la "Masked Singer România", de la Pro TV, în cea mai urmărită emisiune în intervalul orar 20.27 - 22.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunea a înregistrat 6.6 puncte de rating şi 21.1% cotă de piaţă, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban.

Iepurele, Leoaica, Monstrul, Căpcăunul şi Corbul s-au luptat pentru un loc în etapa următoare.

În urma votului detectivilor şi a publicului, Monstrul a fost cel care a părăsit competiţia. Actorul Florin Piersic Jr. le-a arătat tuturor că el este cel care s-a ascuns sub această mască.

"Masked Singer România este cu adevărat un show exploziv, aşa cum mi-am imaginat atunci când producătorii mi-au propus să fac lucrul acesta. Legătura mea cu muzica e foarte puternică şi a fost dintotdeauna. Nu m-aţi văzut niciodată cântând, sunt omul care cântă la el acasă, în baie. Sunt un om muzical, am ureche muzicală, regret că până la vârsta asta n-am învăţat să cânt la un instrument. Nu mi-am imaginat că o să trăiesc o asemenea experienţă, tot ce s-a întâmplat a fost foarte special”, a spus actorul Florin Piersic Jr. după demascare.

În ediţia următoare, toate cele 8 măşti rămase în competiţie: Căpcăunul, Leoaica, Iepurele, Corbul, Panda, Vulpoiul, Tigrul şi Unicornul vor pregăti noi indicii pentru cei de acasă, dar şi momente speciale pentru a-şi securiza locul în show. Săptămâna viitoare, vineri, de la ora 20.30, două măşti vor părăsi emisiunea şi se vor demasca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.