Premierul Florin Cîţu a afirmat, cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la naşterea lui Costantin Brâncuşi, că sculptorul a lăsat lumii un întreg tezaur care poartă amprenta folclorului şi spiritualităţii româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Marcăm astăzi 145 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, românul care a reinventat arta sculpturii, devenind un reper important al culturii române şi al culturii universale. Constantin Brâncuşi a păstrat în permanenţă o legătură cu locurile natale şi cu tradiţiile populare româneşti, de care s-a simţit apropiat întotdeauna, chiar fiind departe de ţară. Sunt mândru că artistul Constantin Brâncuşi a lăsat lumii un întreg tezaur purtând amprenta folclorului şi spiritualităţii româneşti”, a scris Florin Cîţu vineri pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.