Florin Călinescu studiază posibilitatea de a relua emisiunea ”Chestiunea Zilei”, la o televiziune sau pe Facebook, potrivit unui mesaj publicat de prezentator, joi, pe platforma de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florin Călinescu a menţionat că a primit mii de îndemnuri să reia emisiunea ”Chestiunea Zilei”.

”Când am fost invitat de Pro TV să fac ce aţi văzut în ultimul an, am fost bombardat de mii de îndemnuri să reiau «Chestiunea Zilei». Studiez această posibilitate. Dacă nu se va putea pe TV, să fiţi siguri că o voi face aici. Şi bineînţeles, livevideo, că nu ştiu altfel. Sunt impresionat de faptul că nici într-o lună aţi venit aici cu sutele. De mii.Trebuie să aflu cum vom putea să şi vorbim LIVE. Cu mânuţele astea două, meşteresc o treabă nouă! Vă mulţumesc tuturor celor cărora vă pasă!”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Florin Călinescu a realizat emisiunea ”Chestiunea Zilei” la Pro TV, la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000. Show-ul a fost difuzat şi pe Tele 7 abc pentru o scurtă perioadă de timp. 

În ultima perioadă, Florin Călinescu colaborează cu Pro TV ca jurat în emisiunile de divertisment ”Românii au talent” şi ”Uite cine dansează!”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.