Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, joi, că un proiect al dministraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) a obţinut finanţare din PNRR. Este voba despre consolidarea unui imobil monument istoric din 1928.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încă un proiect depus de Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) a obţinut finanţare prin PNRR. Valoarea finanţării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pentru acest imobil este de 7.957.231,96 lei. Proiectul vizează consolidarea seismică şi renovare energetică”, anunţă, joi, Nicuşor Dan/  

Acesta anunţă că blocul situat în str. Dianei, nr. 2, sector 2, Bucureşti, este o construcţie multietajată cu regim de înălţime S+P+5E+M, cu funcţiunea de locuinţe colective şi spaţii cu altă destinaţie. 

Clădirea, încadrată în clasa de risc seismic, a fost construită în anul 1928 şi are o suprafaţă desfăşurată de 1940 mp.  

Imobilul este cuprinsă atât în Zona Construită Protejată nr. 18 Vasile Lascăr, cât şi în Zona Construită Protejată nr. 5 Carol. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.