Finala Roland Garros, difuzată sâmbătă de PRO TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public - comercial, urban, naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe durata finalei din Franţa, PRO TV a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public (comercial, urban, naţional).

Pe segmentul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, PRO TV a obţinut 9.0 puncte de rating şi 36.3% share, iar Eurosport 1, televiziunea clasată pe locul doi tot cu meciul de la Roland Garros, a obţinut 4.5 puncte de rating şi 18.4% share.

La nivel naţional, peste 1.3 milioane de români au susţinut-o pe Simona, iar în minutul de aur de la 18:11, aproximativ 1.9 milioane de telespectatori aşteptau cu emoţii victoria tenismenei.

În platoul Ştirile PRO TV, Andreea Esca i-a avut invitaţi pe Mihai Mironică şi Cristian Tudor Popescu. 

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.