Finala "Exatlon", difuzată duminică seară de Kanal D, şi trofeul de 100.000 de euro au fost câştigate de Beatrice Olaru, după aproape patru luni de concurs în Republica Dominicană. Postul a fost lider de audienţă la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Doi membri ai echipei Războinicii, Beatrice Olaru şi Alin Andronic, au oferit ultima bătălie, duminică seară. Cei doi finalişti au ales câte două trasee, fiecare dintre ei concurând contracronometru.

"Cu cât Alin coboară mai mult sub media la masculin, o va forţa pe Beatrice să aibă un timp si mai bun. Dacă Alin este sub media la masculin, cresc şansele lui Betty de a obţine un timp care poate fi chiar şi peste media feminină", a explicat Cosmin Cernat continuarea jocului.

"Ştiu că am muncit foarte mult şi că mi-am dorit să evoluez, am fost atât de recunoscătoare pentru şansa de a fi aici la Exatlon, încât nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific. N-am visat la trofeu, dar mi-am dorit tot timpul ca a doua zi, când vin pe traseu, să fiu cea mai bună. Am muncit şi aşa s-a construit această evoluţie a mea", a spus emoţionată, Beatrice Olaru după obţinerea trofeului.

Finala "Exatlon" a poziţionat Kanal D pe primul loc în preferinţele publicului din întreaga ţară, staţia înregistrând 8,8% Rating şi 19,2% cotă de piaţă, pe targetul Naţional, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania, şi 6,8% Rating, cu 15,1% cotă de piaţă la nivelul publicului de la oraşe. Procentul de 6,1% Rating şi 16,0% cotă de piaţă au clasat staţia pe locul doi la nivelul publicului Comercial. 

Un număr de 1.557.000 de telespectatori din întreaga ţară au urmărit finala "Exatlon", în minutul de aur, 20.50, în faţa televizoarelor afându-se 2.141.000 de fani ai reality-ului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.