Premiera celui de-al doilea sezon al comediei premiate "Extraordinar" ("Extraordinary") şi filmul-concert fenomen "Taylor Swift | The Eras Tour" vor putea fi văzute din luna martie, pe Disney+.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor şi a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star, şi găzduieşte în exclusivitate producţiile originale Disney+.

"Extraordinar" - sezonul 2, din 6 martie vor fi disponibile toate episoadele. 

După dezvăluirile din primul sezon, gaşca se confruntă cu diverse încercări în a deveni adulţi adevăraţi. Acest sezon îi urmăreşte pe Carrie şi Kash reluându-şi relaţia platonică în timp ce se descoperă independent unul de celălalt, pe Jizzlord încercând să afle unde îşi are cu adevărat locul, iar Jen străduindu-se să se autodepăşească - lucru deloc uşor, atunci când ai o înclinaţie spre autosabotaj.

"Revolta lui Nell" (Renegade Nell), din 29 martie, vor fi disponibile toate episoadele. 

Anglia, anul 1705. Nell Jackson este acuzată pe nedrept de crimă şi devine fugar împreună cu surorile ei. Nell jefuieşte călători pentru a supravieţui. Ajutată de un partener cu puteri supranaturale, un spirit mic şi curajos pe nume Billy Blind, Nell realizează că a fost pusă în această situaţie cu un motiv. Un motiv mai important decât şi-ar fi putut imagina: să pună capăt unui complot împotriva Reginei Angliei.

"X-MEN `97", din 20 martie, episoade noi în fiecare miercuri

X-Men '97" readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanţii ce îşi folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăşte şi se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forţaţi să se confrunte cu un viitor periculos şi neaşteptat.

"Taylor Swift | The Eras Tour ( Taylor's Version)", film de concert, 15 martie

Versiunea exclusivă "(Taylor's Version)" a filmului-concert fenomen "Taylor Swift | The Eras Tour", care conţine patru melodii suplimentare din spectacolul principal care nu au fost difuzate în cinematografe, plus o colecţie acustică, cu patru interpretări inedite.

"Reginele" - sezonul 1 (Queens), serial National Geographic, din 5 martie, toate episoadele disponibile

Documentarul „Reginele” vă poartă într-o călătorie fascinantă prin şase locuri exotice şi îndepărtate ale planetei, unde regatele conduse de cele mai puternice lidere din lumea animală îşi stabilesc teritoriile. Aceste regine sunt surori, mame singure şi chiar bunici, iar poveştile lor despre rezistenţă, putere, dragoste şi pierdere sunt dezvăluite în premieră în acest documentar captivant. Ultimul episod aduce un omagiu femeilor remarcabile care îşi dedică vieţile pentru a documenta şi proteja aceste regine ale naturii.

"Moartea şi alte detalii" (Death and Other Details), din 5 martie, toate episoadele disponibile

Având acţiunea plasată în lumea opulentă a celor bogaţi, „Moartea şi alte detalii” o are ca personaj principal pe geniala şi neliniştita Imogene Scott (Violett Beane), care se trezeşte în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit (bine, vina îi aparţine în totalitate), devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecţii? Fiecare oaspete răsfăţat şi fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-şi dovedească nevinovăţia, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl dispreţuieşte: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.

"Fotograf" (Photographer), serial original National Geographic, din 19 martie, toate episoadele disponibile

Acest documentar ne poartă într-o călătorie inedită alături de cei mai faimoşi povestitori vizuali din lume. Fiecare episod urmăreşte viaţa unui fotograf emblematic, de la copilăria şi începuturile carierei până la viaţa şi demersurile zilnice. Prin intermediul poveştilor personale, materiale de arhivă, interviuri şi filmări veritabile ale misiunii lor curente, veţi cunoaşte în profunzime evoluţia fiecărui fotograf, cum s-a regăsit în spatele aparatului foto şi cum sunt create imagini extraordinare.

"Beth şi viaţa ei" - sezonul 2 (Life & Beth), din 20 martie toate episoadele disponibile

Pe măsură ce relaţia dintre Beth şi John devine mai serioasă, Beth începe să analizeze posibilităţile de a se căsători şi de a avea o familie, în timp ce ea şi John caută răspunsuri la problemele lor de comunicare. Oare istoria traumatizantă a lui Beth cu bărbaţii şi cu oamenii în care a avut încredere din tinereţe este destinată să se repete? Ce anume îi declanşează temerile? Beth face tot posibilul să îşi menţină vie relaţia, în timp ce se străduieşte să îşi sprijine prietenii şi familia care se confruntă cu propriile probleme în timp ce ea se aproprie de 40 de ani.

"Golul victoriei (Next Goal Wins), din 28 februarie

Regizat de câştigătorul premiului Oscar Taika Waititi („Jojo Rabbit”, „Thor: Ragnarok”) şi bazat pe o poveste adevărată, „Golul Victoriei” urmăreşte evoluţia echipei naţionale de fotbal din Samoa Americană, faimoasă pentru brutala înfrângere cu scorul de 31-0 în cadrul competiţiei FIFA din 2001. Această comedie urmăreşte apropierea preliminariilor pentru Cupa Mondială, unde echipa îl angajează un antrenor rebel, Thomas Rongen (Michael Fassbender), în speranţa că acesta va schimba rezultatul celei mai slabe echipe de fotbal din lume. Acest film amuzant şi revigorant îi are în distribuţie şi pe Oscar Kightley, Kaimana, David Fane, Rachel House, cu Will Arnett şi Elisabeth Moss.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.