Cele mai urmărite competiţii sportive ale momentului, filme şi seriale, show-uri exclusive, dar şi emisiunile Pro TV, vor fi disponibile cu şapte zile în avans pentru abonaţii platformei VOYO.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noiembrie, "La Gomera", "Două lozuri", "Legături bolnăvicioase", "Urma", "Câini", "Despre oameni şi melci" şi "Faci sau taci" sunt doar câteva dintre producţiile care vor putea fi urmărite online luna aceasta.

Începând din 18 noiembrie, serialul "Hawaii 5.0" continuă cu cel de-a treilea sezon, iar sezoanele 10 şi 11 din "Aşii amanetului" pot fi urmărite din 4 noiembrie.

Meciurile de fotbal UEL şi UECL, cu miza calificării în primăvara europeană, sunt difuzate live pe platformă, la fel şi Campionatul Naţional de handbal masculin şi feminin, dar şi galele UFC din 6, 13 şi 20 noiembrie.

Românii pot susţine CFR Cluj, urmărind jocurile echipei în cadrul UEFA Europa Conference League.

Imagini în premieră, nedifuzate la televiziune, din cadrul celui mai intens reality show al momentului, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pot fi urmărite în exclusivitate pe VOYO. Şi în ultima lună de toamnă, show-urile din grila PRO TV sunt disponibile cu o săptămână înainte.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.