Sezonul 14 „Românii au talent”, slujba de Înviere de la Mănăstirea Antim, filmele „Iisus din Nazareth” şi „Top Gun: Maverick” se regăsesc în programul Pro TV de Paşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare noapte, de miercuri până sâmbătă, telespectatorii pot urmări fiecare parte din producţia „Iisus din Nazareth” (Jesus of Nazareth) de Franco Zeffirelli. 

În weekend, vor fi difuzate premiere şi producţii de succes, precum animaţia „Hai să cântăm din nou!” („Sing 2”), „Familie de-a gata” („Instant Family”), „Peter iepuraşul” („Peter rabbit”), „Clifford: Marele câine roşi” („Clifford the Big Red Dog”), „A doua şansă” („Second Act”) sau „Percy Jackson şi Olimpienii: Hoţul fulgerului” („Percy Jackson & The Olympians”).

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Duminică, de la ora 20.00, iubitorii de acţiune pot vedea, în premieră la Pro TV, filmul „Top Gun: Maverick” care îl are, în rolul principal, pe Tom Cruise, iar seara primei zile de Paşti se va încheia cu producţia „Exodus: Zei şi regi” („Exodus: Gods And Kings”).

Sâmbătă noapte, Alex Dima va transmite, cu emoţie, Slujba de Înviere în direct, de la Mănăstirea Antim, din Bucureşti, iar duminică, de la 18:00, ne va prezenta o ediţie specială România, te iubesc! despre acele persoane care dăruiesc necondiţionat şi îi ajută pe ceilalţi să fie mai buni. Alex a ajuns în Transilvania şi Maramureş, unde a întâlnit oameni care sunt Lumina.

Luni, de la ora 20.30, va fi difuzat penultimul episod al serialului „Clanul”: Păcatul mărturisit! - care va face lumină şi va aduce noi răsturnări de situaţie, iar fiecare personaj trebuie să dea socoteală pentru acţiunile sale.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.