O nouă serie de filme - "Romantism de iarnă" - debutează în ianuarie, la DIVA. Producţiile sunt programate în perioada 7-28 ianuarie, în fiecare duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierele din seria "Romantism de iarnă" sunt: „Palatul de iarnă” („The Winter Palace”, 2022, difuzat pe 7 ianuarie, de la 15:55) şi „Majordomi îndrăgostiţi” („Butlers in Love”, 2022, programat pe 28 ianuarie, de la 16:00). În primul film, scriitoarea Emily Miller (Danica McKellar) caută inspiraţia într-un castel părăsit, unde se angajează ca îngrijitoare. La faţa locului se trezeşte pe cap cu proprietarul, prinţul Henry (Neal Bledsoe), care îşi aduce cu el şi anturajul. În a doua poveste TV protagoniştii Emma (Stacey Farber) şi Henry (Corey Cott) participă la un instructaj sever în cadrul unei academii de majordomi regali şi se îndrăgostesc iremediabil.

Seria Romantism de iarnă include şi alte filme de dragoste, care promit delicii dulci, pasiuni neaşteptate şi ambiţii îndeplinite:

• 7 ianuarie, de la ora 17:45 – „Reţeta regală a iubirii” („A Royal Recipe For Love”, 2023). Emma (Laura Miyata) este angajată să se ocupe de deserturile pentru o petrecere regală (40 de ani de la nunta monarhilor din regatul fictiv Sanovia). La faţa locului, constată că are un concurent serios, în persoana prinţului Oliver (David Lafontaine). Oare cine găteşte împreună, rămâne împreună?

• 14 ianuarie, de la ora 16:00 – „Idilă de iarnă” („Amazing Winter Romance”, 2020), în care eroina este Julia (Jessy Schram), o jurnalistă care caută subiect pentru un nou articol în feericul ei orăşel natal. Aici, prietenul ei din copilărie, Nate (Marshall Williams), a construit un labirint uriaş din zăpadă care aduce magia în viaţa tuturor celor care intră în el.
• 14 ianuarie, de la ora 18:00 – „Pasiuni neaşteptate” („Romance Retreat”, 2020). În poveste, jurnalista Dana (Amanda Schull) trebuie să aleagă între carieră şi iubire, atunci când se îndrăgosteşte de misteriosul guru tech pe care îl investighează (interpretat de Morgan David Jones).
• 21 ianuarie, de la ora 16:00 – „Sărut de zăpadă” („Snowkissed”, 2021). Personajul principal este tot jurnalistă, care scrie despre călătorii. Kate (Jen Lilley) este de părere că New York este cel mai interesant oraş din lume până ce îl întâlneşte pe Noah (Chris McNally). El este un proprietar de pensiune care se visează ghid turistic şi care îi va schimba complet perspectiva... şi viaţa.
• 21 ianuarie, de la ora 17:50 – „Excursia de lux” („A Winter Getaway”, 2021). Courtney (Nazneen Contractor) organizează vacanţe de neuitat pentru bogaţii planetei şi cel mai nou client al ei este Joe (Brooks Darnell), un tip obişnuit pe care îl confundă cu un miliardar.
• 28 ianuarie, de la ora 17:50 – „Perechea perfectă” („The Perfect Pairing”, 2021), în care aceeaşi Nazneen Contractor o interpretează pe Cristina, un critic culinar şi enolog. În timp ce vizitează crama lui Michael (Brennan Elliott), aceasta are un accident şi devine amnezică, ceea ce le dă celor doi o şansă la un nou început (având în vedere că eroina nu are cea mai bună părere despre crama respectivă...).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.