Arhitecţii Alex Gavrilescu şi Andra Marinescu se alătură echipei "Visuri la cheie" în sezonul opt al emisiunii, anunţă Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au experienţe vaste în acest domeniu. De-a lungul timpului, în cei 17 ani de muncă, Alex Gavrilescu a reuşit să combine arhitectura şi sculptura într-un mod nou, neconvenţional. A avut un început greu în viaţă, de aici şi motivaţia de a ajuta alţi oameni. Andra este arhitect de peste 15 ani, iar pasiunea pentru munca ei a dus-o la următorul nivel, cel în care va aduce bucurie celor care au nevoie de ea. Cei doi, împreună cu Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia şi Laura Boghiu sunt pregătiţi să construiască noi visuri în acest sezon.

"Este o bucurie şi o emoţie minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, aşa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuţi oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie şi sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoştinţele şi aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viaţa prin ochii bucuriei şi care chiar au nevoie de un strop de speranţă să meargă mai departe", a declarat Alex Gavrilescu.

"Încep această etapă din viaţa mea de arhitect cu multă emoţie şi încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie şi sunt sigură că, împreună, vom reuşi să aducem zâmbete pe chip şi linişte în suflet, atât familiilor, cât şi celor de acasă. Sunt emoţionată şi, în acelaşi timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginaţia mea şi puterea mea de creaţie", a spus Andra Marinescu.

Dragoş Bucur a declarat: "Mă tot întreabă lumea pe stradă când reîncepem. Ei bine, Visuri la cheie începe de azi, într-o formulă cu ceva nou, ceva vechi şi totul pregătit pentru lucruri bune. Le urez Andrei şi lui Alex bun venit în echipa noastră şi le promit că voi demola cât mai mult pentru a face loc proiectelor pregătite de ei familiilor pe care le vom ajuta. Renovarea începe azi!". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.