Filmările la programul special "Friends", cu Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry, care va fi difuzat de HBO Max, s-au încheiat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contul de Instagram oficial al serialului a anunţat că această reuniune, foarte aşteptată de fani, s-a încheiat. 

"S-a terminat! Puteam fi mai încântaţi? Friends: The Reunion soseşte în curând pe HBO Max", este mesajul de pe contul de Instagram. 

După mai multe amânări din cauza crizei sanitare, episodul special "Friends" a început să fie filmat la Los Angeles la începutul săptămânii. Scenele au fost turnate în studioul original, Stage 24 al Warner Bros.

Programul special difuzat de HBO Max va reuni întreaga distribuţie pentru prima dată de la încheierea serialului: Matt LeBlanc, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer şi Matthew Perry. Fanii nu trebuie să se aştepte la un nou episod scenarizat, ci la o conversaţie între starurile din serialul original. 

Primele imagini cu decorul au fost dezvăluite. Se poate vedea canapeaua lui Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica şi Phoebe din Central Perk, precum şi masa din lemn şi semnul "Rezervat". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.