Cromolitografiile şi litografiile "Fetiţa cu balonul roşu", "Petrol corupt", "Plăceri superficiale", "Pulp fiction", "Poliţistul vesel", "Love is in the air", "Bomb Hugger", "Vânătorii de cărucioare" şi "Keep it reel" de Banksy au fost adjudecate la Bucureşti cu preţuri între 450 şi 5.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sesiunea de vânzări Licitaţia de Sânziene - Colecţia de grafică europeană a familiei Bujoiu, organizată joi, hibrid, de Artmark, au fost licitate 115 loturi. 

Cromolitografia "Fetiţa cu balonul roşu" a fost cumpărată în final cu 5.000 de euro. "Petrol corupt" a fost adjudecată contra sumei de 2.500 de euro, "Poliţistul vesel" - 1.800 de euro, "Love is in the air", "Plăceri superficiale" - 1.600, "Pulp fiction", "Bomb hugger", "Vânătorii de cărucioare" - 900 de euro fiecare, "Keep it real" - 450 de euro.

În această sesiune, cromolitografia "Floarea-soarelui" de Vincent van Gogh a fost cumpărată la 1.200 de euro. La fel şi "Pe plajă la Biaritz" de Pablo Picasso. 

Lucrări de Dali, Warhol, Basquiat, Degas, Chagall su fost de asemenea vândute joi seară. 

Vânzările totale au fost de 52.150 de euro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.