Ediţia 2021 a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se va desfăşura în perioada 20-29 august, online şi fizic, anunţă site-ul sibfest.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce anul 2020 a fost marcat în domeniul artelor spectacolului de prima ediţie online a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu - printre puţinele festivaluri de prestigiu de acest gen din lume care nu şi-a întrerupt misiunea în timpul pandemiei - anul 2021 va sta sub semnul speranţei", spun organizatorii.

Tema ediţiei a 28-a a FITS este "Construim speranţa împreună". 

Ca urmare a succesului FITS online 2020, organizatorii anunţă că vor continua această identitate digitală a festivalului, oferind, şi în acest an iubitorilor de teatru din întreaga lume care nu au posibilitatea să ne fie alături în Sibiu, posibilitatea de a viziona spectacole marcante ale scenei internaţionale contemporane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.