Organizatorii Festivalului de Film de la Cannes au anunţat miercuri că ediţia de anul acesta, care era prevăzut să aibă loc între 11 şi 22 mai, a fost reprogramată pentru luna iulie, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără a aştepta primăvara şi impactul campaniei de vaccinare în curs, organizatorii Festivalului de la Cannes au anunţat miercuri, într-un scurt comunicat, amânarea ediţiei din 2021. 

"Iniţial prevăzut între 11 şi 22 mai, Festivalul Internaţional de Film de la Cannes va avea loc între 6 şi 17 iulie 2021", au explicat ei. 

De mai multe ori amânată în 2020, ediţia precedentă nu a putut fi organizată cu adevărat, organizatorii orientându-se către o versiune redusă fizic şi prezentarea producţiilor selectate în alte manifestaţii de gen care au avut loc în toamnă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.