Festivalul de datini şi obiceiuri "Moş Crăciun vine la Excelsior", ediţia a treia, va avea loc în Parcul "Orăşelul Copiilor", în perioadele 8-13 şi 17-20 decembrie, anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În fiecare seară, în intervalul orar 18.00-21.00, bucureştenii sunt invitaţi să descopere lumea spectacolului şi să devină parte din atmosfera sărbătorilor de iarnă. 

Printre evenimentele cu care organizatorii îşi vor întâmpina oaspeţii se numără spectacole de teatru, concerte de colinde, recitaluri susţinute de artişti consacraţi, alături de ateliere de creativitate coordonate de actori şi concursuri interactive răsplătite cu daruri. Direct de la Polul Nord, Moş Crăciun va sosi la polul sud al Bucureştiului, în Orăşelul Copiilor, pentru a se li alătura actorilor Teatrului Excelsior şi celorlalţi artişti invitaţi.

Primele două ediţii ale evenimentului s-au desfăşurat în Parcul Bazilescu din Capitală.

Programul evenimentelor din perioadele 8 - 13, respectiv 17-20 decembrie, este disponibil pe website-ul Teatrului Excelsior şi pe pagina de Facebook. 

"Moş Crăciun vine la Excelsior" a debutat in luna decembrie a anului 2015, iar anul acesta se desfăşoară pentru prima dată în Parcul "Orăşelul Copiilor".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.