Cea de-a doua ediţie a #CreatorsFestival va avea loc pe 21 aprilie, la Dumbrava Vlăsiei, unde vor participa 300 de utilizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

#CreatorsFestival este un manifest pentru încurajarea creativităţii, energiei şi artei proprii. 

Reţeaua Instagram are peste 1 miliard de utilizatori. În România, numărul utilizatorilor a depăşit 3,5 milioane, potrivit Digital Report 2019, studiul realizat de Hootsuite & We Are Social.

Înscrierile au fost făcute pe site-ul creatorsfestival.ro. Zece ambasadori ai festivalului jurizează şi vor nominaliza 300 de utilizatori care vor primi invitaţia de a participa la evenimentul din Dumbrava Vlăsiei.

Juriul va desemna şi cei mai buni trei creatori de conţinut dintre cei 300 calificaţi, care vor fi premiaţi cu un contract de colaborare în valoare de 1.000 de euro şi două contracte de colaborare în valoare de 500 de euro.

Pe scena VRTV (Vinyl Rum Tapas & Wine) vor cânta live Gramofone, Next EX, Alt Om, Iorga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.