Teatrul de Comedie a anunţat că este nevoit să anuleze cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2020, eveniment care are ca scop promovarea celor mai bune spectacole de comedie românească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia din acest an era programată în a doua jumătate a lunii mai. În contextul situaţiei generale declanşată de apariţia şi răspândirea noului tip de coronavirus şi conform prelungirii stării de urgenţă, "suntem nevoiţi să ne orientăm activitatea pentru programul festCO de anul viitor", se arată în comunicatul transmis News.ro. 

În această perioadă, echipa artistică a Teatrului realizează în mediul online, pe platformele de social media şi de YouTube, proiectul "Comedia în Carantină". 

"Ne-am asigurat spectatorii că venim la ei, aşa că le-am dat întâlnire în fiecare zi de vineri cu un spectacol din arhiva Teatrului, postat pe canalul de YouTube şi liber la vizionare pentru o săptămână. Tot în această perioadă am lansat un podcast live pe pagina de Instagram, unde actorul Alexandru Conovaru poartă o serie de CONOvorbiri cu actori ai Teatrului de Comedie. Până acum, i-a avut ca invitaţi pe Tudor Chirilă, Ilona Brezoianu şi Delia Nartea", potrivit instituţiei teatrale.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.