Cea de-a opta ediţie a festivalului „Bucureştii lui Caragiale” va avea loc, pe parcursul a zece weekenduri, în parcul Cişmigiu, unde vor fi prezentate spectacole pe o scenă amenajată în aer liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul va avea loc în perioada 18 iulie - 20 septembrie.

Desfăşurată sub motto-ul #SusţinemCulturaRO, ediţia din acest an îşi extinde repertoriul în afara operei lui Caragiale şi invită toate teatrele din Bucureşti să prezinte, în cadrul evenimentului, cele mai de succes spectacole ale lor.

În contextul restricţiilor impuse de pandemia COVID-19, proiectul „Bucureştii lui Caragiale” se vrea a fi şi o platformă de promovare a activităţii instituţiilor de spectacole, în condiţiile în care nu toate teatrele din Bucureşti dispun de infrastructura necesară pentru a îşi reorganiza activitatea în spaţii deschise.

Printre participanţii ediţiei de anul acesta se numără Teatrul Bulandra, Teatrul Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Mic, UNATC, Teatrul Excelsior, Teatrul Ion Creangă, Opera Comică pentru Copii, În Culise, Teatrul Ţăndărică, Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, Creart, Teatrul Coquette, Teatrul Arte Dell’Anima, Teatrul Elisabeta şi Teatrul „Stela Popescu”.

Accesul va fi gratuit şi se face în baza unei rezervări online.

Mai multe detalii despre programul festivalului, modalitatea de rezervare şi regulamentul de acces vor fi disponibile curând pe arcub.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.