Marea actriţă Tamara Buciuceanu este una dintre figurile emblematice ale teatrului şi filmului românesc din ultimii 70 de ani, este mesajul transmis de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu pe site-ul romaniaregala.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tamara Buciuceanu a primit de la Regele Mihai I rangul de Ofiţer al Ordinului Coroana României. La Castelul Peleş, cu cinci ani în urmă, Tamara Buciuceanu a fost invitată de Majestatea Sa Custodele Coroanei, la ceremonia de învestitură în Holul de Onoare şi la dineul oficial din Sufrageria de Stat.

Născută în Basarabia, acum 90 de ani, Tamara Buciuceanu lasă o urmă de neşters în cultura română, după o strălucită şi lungă carieră artistică.

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu transmit condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez a încetat din viaţă marţi, a anunţat Spitalul Elias. Actriţa în vârstă de 90 de ani a fost internată în 2 octombrie la spitalul din Capitală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.