Platformele Facebook, WhatsApp şi Instagram sunt indisponibile miercuri, în mai multe zone din lume, anunţă Downdetect. Facebook a anunţat miercuri că lucrează să rezolve problemele de funcţionare întâmpinate de unii utilizatori la trimiterea de fişiere media pe platformele sale de socializare, inclusiv pe WhatsApp şi Instagram, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Reacţia Facebook după ce unii utilizatori ai platformelor de socializare au reclamat probleme de funcţionare

În ceea ce priveşte Facebook, problemele au început să apară la ora României 16.00 în ţări din Europa şi în zona centrală şi de est a Statelor Unite.

WhatsApp este indisponibil în America de Sud şi în Europa centrală, iar cât priveşte Instagram au fost raportate probleme în toate ţările din Europa şi în Statele Unite.

Pe Instagram nu pot fi încărcate imagini, la fel pe Facebook, în timp ce pe WhatsApp nu pot fi transmise mesaje audio.

Anul acesta, platformele social media s-au confruntat cu mai multe situaţii de acest tip. În luna aprilie, timp de 3 ore, ele au fost indisponibile la nivel mondial.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.