Facebook a anunţat, vineri, că va împiedica crearea pe reţea de noi evenimente la Washington, în apropiere de locuri-cheie, precum Casa Albă sau de Capitoliu, înainte de învestirea lui Joe Biden pe 20 ianuarie, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un articol de blog publicat vineri, reţeaua de socializare a anunţat că va verifica toate evenimentele legate de învestire şi că le va retrage pe cele care încalcă regulamentele sale. 

Această decizie intervine după invazia la sediul Congresului a susţinătorilor lui Donald Trump pe 6 ianuarie. 

FBI a atenţionat cu privire la diverse manifestaţii armate prevăzute la Washington şi în capitale ale celor 50 de state pe 20 ianuarie. 

Facebook a mai anunţat că va impune restricţii, precum să blocheze unele conturi să difuzeze videoclipuri în direct, să creeze evenimente sau să administreze pagini şi grupuri "bazate pe semnale precum încălcări ale reglementărilor noastre". 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.