Facebook se află în negocieri pentru ceea ce ar putea fi cea mai importantă producţie a sa: un reality show despre fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Variety, compania vrea să difuzeze serialul documentar pe Facebook Watch, platforma sa pentru conţinut de tip TV, iar în urma acordului Ronaldo ar putea primi 10 milioane de dolari pentru show-ul de 13 episoade.

Conceptul aparţine CAA, în timp ce serialul va fi produs de Matador Content şi Religion of Sports, companie media fondată de Gotham Chopra, Michael Strahan, Tom Brady şi de compania de producţie Dirty Robber. 

Nu este cunoscut încă stadiul în care se află negocierile.

Reprezentanţi ai Facebook, CAA şi Religion of Sports au refuzat să comenteze, iar Jay Peterson, fondatorul Matador şi CEO-ul companiei, nu a dat curs solicitării Variety.

Portughezul Cristiano Ronaldo, atacant ale echipei Real Madrid, este cel mai popular atlet pe Facebook - pagina sa oficială are peste 120 de milioane de fani.

El este deja implicat într-o colaborare cu Facebook. Compania a comandat studioului wiip al lui Ronaldo şi Paul Lee un serial bazat pe scenariu pentru Facebook Watch. Show-ul are în centru o echipă de fotbal feminin dintr-un liceu din statul New York care inspiră comunitatea să depăşească diferenţele rasiale, etnice şi de clasă.

Facebook a finanţate peste zece seriale originale pentru Watch, în ultimul an, dar proiectul cu Ronaldo ar fi cel mai mare pariu pus până acum.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.