Cea mai amplă expoziţie a anului de la ARCUB Gabroveni, „Stilul Doina Levintza” - o incursiune în universul artistic al cunoscutei creatoare de costume şi decoruri, are loc între 25 martie şi 28 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Universul artistic al cunoscutei creatoare de costume şi decoruri Doina Levintza este prezentat pentru prima dată în toate ipostazele sale în cadrul unei expoziţii-eveniment la ARCUB.

Intitulată „Stilul Doina Levintza”, expoziţia celebrează astfel întreaga carieră a creatoarei care a făcut istorie în moda românească şi în scenografia de teatru, film şi televiziune.

Cea mai amplă expoziţie a anului de la ARCUB Gabroveni, „Stilul Doina Levintza”, prezintă o serie de peste 50 de creaţii semnate Doina Levintza, de la costume de teatru şi film, la tapiserii şi piese rare de colecţie, fotografii, albume şi schiţe originale, precum şi o serie de obiecte prezentate pentru prima dată publicului larg.

Expoziţia desfăşurată în toate spaţiile expoziţionale ale ARCUB Gabroveni este gândită ca o incursiune în universul creativ al Doinei Levintza, artista care a creat sute de personaje în teatru şi cinema alături de elita regizorilor români şi primul designer din Europa de Est care a prezentat la Săptămâna Modei de la New York.

Concepută ca un liant între toate zonele creative în care se manifestă artista, expoziţia prezintă ţinute şi elemente reprezentative pentru activitatea creatoarei în lumea teatrului, a filmului, a televiziunii şi a modei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.