Expoziţia „Viaţa şi opera muzicianului şi compozitorului român George Enescu” este deschisă la Muzeul Interactiv al Muzicii Malaga şi va putea fi vizitată până la 19 iunie, potrivit MAE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prin intermediul acestei expoziţii ne dorim să prezentam publicului larg opera muzicianului, compozitorului şi pedagogului român, personalitate carismatica a epocii sale, într-o atmosferă deosebită, creată cu ingeniozitate de către Muzeul Interactiv al Muzicii din Malaga, menită să înlesnească apropierea publicului larg de muzica renumitului compozitor român”, potrivit MAE. 

La evenimentul de lansare a expoziţiei a fost organizat un mini-recital de muzică clasică, susţinut de doi distinşi violonişti români din cadrul filarmonicii Malaga (Nicolae Anton Ciocan şi Nicolae Făureanu), prilej cu care au fost interpretete o serie de arii ale cunoscutului compozitor român. 

Expoziţia a fost organizată de Consulatul General al României la Sevilla în colaborare cu Instituto Cultural Rumano Madrid/ Institutul Cultural Român de la Madrid şi cu sprijinul Muzeului Interactiv al Muzicii Malaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.