Expoziţia de grafică şi pictură „Cum am ajuns aici?” a arhitectului şi artistului plastic Vladimir Păun-Vrapciu va putea fi vizitată între 15 iulie şi 2 august la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Expoziţia găzduită de sala „Irina Nicolau” este inspirată şi este arhitectural construită în jurul ideii şi a întrebării „Cum am ajuns de la 10 îngrădiri raţionale la milioane de îngrădiri iraţionale?”.

„Prin această expoziţie încerc, ca arhitect şi artist plastic, să purced împreună cu publicul iubitor de artă contemporană într-o analiză lăuntrică a spiritului uman, prin care să găsim răspunsuri şi rezolvări la problemele actuale din existenţa noastră”, a transmis artistul.

El a continuat: „Să încercăm să găsim răspuns împreună şi la întrebările pe care eu mi le-am pus în ultimele luni pe fondul pandemiei. Cum am ajuns ca viaţa noastră să se schimbe în totalitate în câteva luni? Cum este posibil să nu asculţi de medici specialişti şi să declari că nu există nicio îngrijorare referitoare la virus? Este revoltător să constaţi că spiritul uman şi-a pierdut raţiunea şi nu a evoluat”.

„Nu avem nicio scuză: în mod special, ultima generaţie a avut tot confortul necesar unei vieţi plină de bunăstare, pe sacrificiile şi munca generaţiilor trecute. Globalizarea îşi urmează cursul”.

Preţul biletului de acces este de 8 lei şi de 4 lei pentru pensionari şi elevi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.